SATU-SATUNYA INFORMASI HARGA TELUR DARI BERBAGAI DAERAH TERLENGKAP DENGAN SUMBER YANG TERPERCAYA

DAFTARKAN NOMER HP ANDA KE SMS CENTER HARGA TELUR INDONESIA
CARANYA :
1. SILAHKAN DONASI Rp.50.000 ,-
Ke Rek BCA 0244156807 atas nama IKE SULISTYA NINGSIH
Untuk kami gunakan sebagai biaya operasional dan pengiriman informasi selama 1 bulan

2. Ketik DAFTAR kirim SMS/WA ke :
INFO CENTER HARGA TELUR INDONESIA
0822 3265 8851

KAMI AKAN MEMBERIKAN UPDATE INFORMASI HARGA TELUR BLITAR DAN BERBAGAI DAERAH SETIAP HARI KE HP ANDA

SELAMAT BERGABUNG DONATUR BARU INFO CENTER HARGA TELUR INDONESIA

30 JANUARI 2022 | AGUS PURNAMA | DIYA HIKMAH KADAR | BUDI SULISTIANTO JPR | HAMDAN HIMMAWAN | ARIF GUNAWAN | TRIYADI | MAULANA ALI SYAMSU | BAGUS ARDIYANTO | EVI KUMALASARI | DION AGUSTA | PUTU | NURUL WIDO BKSI | JACKSON IRAWAN | RESA AFRIANTO SMG | JOSEP HENDRYANTO | SETYO APRILIA | TAMRIN HAKIKI | LUBY / EKO SAPUTRA 2 | ABDUL WAKHID | RAFLI BDG | KIKI DAMAYANTI BDG | EKO SAPUTRA | AHMAD MULKAN | AHMAD KAFIB BWI |TABIIN HUDA | AHMAD ALI ARIFIN | ARIFIN | BAMBANG CILEGON | JEFRY DWI S | MAULANA FAHRIZAL | JAYA SUGANDA | HARTONO ALAM | MONALISA DEWI | SUTRISNO WIJAYA | DIAH JEPETI/INDAH WULANSARI | ALIM/HERMAN | DESTY RUMANDA | NOVITASARI | MUHAMAD TAUFIK | AHMAD JUMADIL | NIDZOM MUHAJIR | MULYONO | LIM HI KIA | DANA SUJATMIKO | MUJIANTO | HERMAN SYAH | NUGROHO YANTORA | SUANDI SINAGA | RENDI HASAN | MUTIARA SAGALA

INILAH BUKTI BAHWA INFORMASI KAMI BUKAN SEKEDAR INFORMASI
JANGAN PERNAH ANDA KETINGGALAN INFORMASI DARI KAMI


JADWAL UPDATE INFO DARI SERVER HARGA TELUR INDONESIA

08.00 - UPDATE HARGA TELUR BLITAR | 11.00 - UPDATE HARGA TELUR DAERAH | 12.00 - UPDATE HARGA TELUR BLITAR | 15.00 - UPDATE HARGA TELUR BLITAR


MENGAPA ANDA HARUS LANGSUNG MENDAPATKAN INFO DARI SERVER KAMI ?

KARENA INFO YANG ANDA DAPATKAN TIDAK MENJAMIN KEASLIANYA DAN KONTINUITASNYA
*JANGAN AMBIL RESIKO*

Minggu, 26 April 2015

Wejangan Pini Sepuh


*Rejeki iku ora iså ditiru...., 
Senajan pådå lakumu, 
Senajan pådå dodolanmu, 
Senajan pådå kerjåmu, 

*Hasil sing ditåmpå bakal bedå2...., 
Iså bedå nèng akèhé båndhå, 
Iså ugå ånå nèng Råså lan Ayemé ati, 
Yåaa iku sing jenengé bahagia....

*Kabèh iku såkå tresnané Gusti kang måhå kuwåså....., 
Såpå temen bakal tinemu, 
Såpå wani rekåså bakal gayuh mulyå. 
Dudu akèhé, nanging berkahé kang dadèkaké cukup lan nyukupi.....

*Wis ginaris nèng takdiré menungså yèn åpå sing urip kuwi wis disangoni såkå sing kuwåså, 
Dalan urip lan pangané wis cemepak cedhak kåyå angin sing disedhot bendinané....,

Nanging kadhang menungså sulap måtå lan peteng atiné, 
sing adoh såkå awaké katon padhang cemlorot ngawé-awé, 
Nanging sing cedhak nèng ngarepé lan dadi tanggung jawabé disiå-siå kåyå orå duwé gunåne

*Rejeki iku wis cemepak såkå Gusti, 
ora bakal kurang anané kanggo nyukupi butuhé menungså såkå lair tekané pati....,  

Nanging yèn kanggo nuruti karep menungså sing ora ånå watesé, rasané kabèh cupet, nèng pikiran ruwet, lan atiné marahi bundhet.

*Welingé wong tuwå, 
åpå sing ånå dilakoni lan åpå sing durung ånå åjå diarep-arep, 
semèlèhké atimu, yèn wis dadi duwèkmu bakal tinemu, 
yèn ora jatahmu, åpå maneh kok ngrebut såkå wong liyå nganggo cårå sing ålå, yå dientèni waé, iku bakal gawé uripmu lårå, rekåså lan angkårå murkå sak jeroning kaluwargå, kabeh iku bakal sirnå balik dadi sakmestiné.

*Yèn umpåmå ayem iku mung biså dituku karo akèhé båndhå dahnå rekasané dadi wong sing ora duwé.
Untungé ayem isà diduwèni såpå waé sing gelem ngleremké atiné ing bab kadonyan, seneng tetulung marang liyan, lan pasrahké uripé marang GUSTI ALLAH.


"Kerjå iku pancên rekåså ananging Luwih rekåså manèh yèn ora kerjå, Lakonono lan Syukuri åpå sing wis ånå." 

 Sugeng sonten poro sederek....​